Нові надпотужні світлодіоди для зовнішнього освітлення

📆 29 / 03 / 2023

Cree LED оголосила про випуск своїх світлодіодів J Series® 5050C E Class з найвищою в галузі ефективністю світлодіодів високої потужності: 228 люмен на ват, типовий при 4000 К, 70 CRI і 1 Вт. Нові світлодіоди серії J забезпечують до трьох разів більше світлового потоку, ніж конкуруючі світлодіоди 5050 за того самого рівня ефективності. Ці передові світлодіоди також розроблені з чудовою стійкістю до корозії для найскладніших умов.

З появою нових світлодіодів класу E, Cree LED тепер пропонує чотири рівні продуктивності в серії J 5050 LED для більшості застосувань спрямованого загального освітлення. На відміну від інших 5050 з асиметричним розташуванням матриць, які зменшують інтенсивність через вторинну оптику, світлодіоди серії J 5050 мають оптимізоване розташування, яке забезпечує пікову інтенсивність до 12,5% вище, ніж у конкурентів, а також покращений колірний кут.

«Проривна продуктивність світлодіодів класу E 5050C дозволяє істотно заощадити витрати на систему за рахунок зменшення оптики, друкованих плат і матеріалів корпусу. Зниження витрат на систему до 40% і зменшення розміру на 57% можливе при переході з менш продуктивного 5050 LED на 5050C E Class LED», – сказав Девід Піплз, віце-президент із маркетингу Cree LED. «Щоб прискорити процес проєктування, світлодіоди класу 5050C E сумісні з оптикою, розробленою для існуючих квадратних світлодіодів LES 5050».

Нові світлодіоди класу E 5050C, які ідеально підходять для професійних застосувань на відкритому повітрі, у високих/низьких приміщеннях, на дорозі та в приміщеннях, доступні з корельованими колірними температурами (CCT) 2200K-6500K, а також варіантами CRI 70, 80 та 90 для всіх CCT.

LEDsvit – український бренд сучасних світлотехнічних LED рішень, здатних зробити життя людей комфортнішим, яскравішим та безпечнішим. Вироби LEDsvit, які відрізняються екологічністю, суспільною та інфраструктурною корисністю, високою ефективністю і продуктивністю, охоплюють широку лінійку світлодіодних освітлювальних приладів для різного застосування. Світлодіодні лампи, трубки і світильники, світлодіодні прожектори та вуличні консольні LED-світильники від LEDsvit застосовуються в основному, декоративному та рекламному освітленні. Ознайомитись із сучасною продукцією LEDsvit можна за посиланням.

Для отримання консультації, оформлення заявки на купівлю світлодіодної продукції LEDsvit чи розробку проєкту LED освітлення, з пропозиціями про співпрацю та іншими питаннями звертайтесь за телефоном +380 (44) 337-81-65 або пишіть на info@ledsvit.com.ua.