Реалізованих світильників LEDsvit вже понад 10 000!

📆 01 / 09 / 2020

На сьогоднішній день освітлення вулиць має велике значення для кожної людини. Освітлювальні прилади, які розміщені уздовж вулиці, значно покращують видимість, особливо вночі. Світло ліхтарів однаково важливе як для величезного мегаполісу, так і для маленького населеного пункту.

Раніше для освітлення вулиць використовувалися однотипні ліхтарі, які були схожі один на одного. Тепер освітлювальні прилади для зовнішніх застосувань відрізняються різноманітністю і великою функціональністю. Сучасні світильники мають різні розміри, форму плафонів, тип використовуваних лампочок. Сфера їх використання не обмежується однією лише дорогою. Сучасне вуличне освітлення встановлюють на фасади будівель, фонтани, пам'ятники архітектури, рекламні щити та інші конструкції. Воно стало повноправним учасником якісного перетворення міського простору.

LEDsvit робить внесок у безпеку автолюбителів та жителів міст, розробляючи та встановлюючи якісні джерела світла, котрі забезпечують належне та надійне освітлення вулиць. Так, у серпні 2020 року загальна кількість наших вироблених та реалізованих світильників подолала позначку в 10 000 штук!

Характеристики світлодіодних ліхтарів LEDsvit

  • Висока надійність освітлювальної системи

  • Безпека для навколишнього середовища

  • Тривалий термін експлуатації

  • Простота в технічному обслуговуванні

  • Економність

P.S. Об’єктивним показником якості освітлювальних приладів LEDsvit є загальна кількість рекламацій:
всього 29 виробів на 10 000, що становить 0.29%!

Знаковий 10-тисячний світлодіодний світильник моделі АЛЕЯ ЛЕД КУ 30Вт/765-03 Ш для зовнішнього (вуличного) освітлення відправився до Зборівської об'єднаної територіальної громади (Тернопільська область).

LEDsvit концентрує свої зусилля на виготовленні та впровадженні інноваційних технологічних рішень для вуличного та інтер'єрного освітлення, здатних зробити життя людей комфортнішим, легшим і безпечнішим.

Для отримання консультації, оформлення заявки на купівлю світлодіодної продукції LEDsvit чи розробку проєкту LED освітлення, з пропозиціями про співпрацю та іншими питаннями звертайтесь за телефоном +380 (44) 337-81-65 або пишіть на info@ledsvit.com.ua.