Ідеї для ландшафтного освітлення

📆 18 / 07 / 2022

Зовнішнє освітлення має вирішальне значення для насолоди житловим простором на свіжому повітрі після настання темряви. Незалежно від того, чи висвітлює він центральну частину чи не дає гостю увійти в басейн, освітлення дозволяє насолоджуватися краєвидом до пізньої ночі. Про інновації в галузі зовнішнього ландшафтного та архітектурного освітлення поговоримо далі.

Вбудоване освітлення

Приховані світильники під навісами стін можуть підкреслити ці особливості вашого ландшафту без негарних дротів та світильників. Висвітлення з'являється лише після настання темряви. Використання цих джерел світла може додати глибину та текстуру вашому ландшафту, особливо якщо стіна зроблена з натурального каменю.

Розумне освітлення

Розумне освітлення не нове, але технології у цій галузі продовжують удосконалюватися. Ви можете робити більше зі своїм освітленням зі свого смартфона, замість того, щоб міняти щось у блоці керування. Це дозволяє вам легко змінювати освітлення залежно від погоди, того, що ви робите на вулиці, і які частини вашого ландшафту ви хочете висвітлити в цей день. Для цього можна використовувати технологію Wi-Fi або Bluetooth. Wi-Fi коштує трохи дорожче, але працює далі. Деякі системи можуть встановлювати сценарії для особливих подій, інші можуть керувати кожним світлом окремо.

Зниження вашого вуглецевого сліду

Світлодіодні ліхтарі продовжують удосконалюватися. Вони перетворять 95 відсотків своєї енергії на світло, на відміну від 5 відсотків з іншими лампочками. У міру вдосконалення світлодіодних технологій, у світлодіодних світильниках використовується менше токсичних речовин, таких як ртуть, що робить їх ще більш екологічними.

Імітація місячного світла

Місячне світло прохолодне і привабливе. Нові джерела світла можуть імітувати це світло у вашому ландшафті. Вогні встановлюються на висоті, наприклад, світильники, які встановлені на деревах, можна змусити світити крізь гілки, як плямисте місячне світло. Щоб дійсно ефективно імітувати місячне світло, вам знадобляться захисні екрани. Іноді синя лінза може давати ефект місячного світла.

Освітлення знизу

Світильники вздовж нижньої сторони ваших кухонних стільниць на відкритому повітрі можуть дозволити бачити, що ви робите, і при цьому додавати візуальну привабливість. Підсвічування лав та кам'яних стін також може додати візуального інтересу.

Використання робочого освітлення по-іншому

Літні кухні використовують робоче освітлення багато років. Нова тенденція полягає у використанні робочого освітлення у всьому зовнішньому ландшафті, а не лише на кухні. Навколишнє світло в їдальні або тепле свічення досить яскраве для читання, є додатковими ідеями.

Струнне освітлення

Струни освітлення, також звані чарівними вогнями або вогнями кафе, пов'язані разом і підвішені на деревах, над патіо та по краях відкритих кімнат. Вони додають світла, але також додають пейзажу трохи вигадливості. Деякі з цих вогнів запалені постійно, а деякі гасять лише з особливих випадків.

LEDsvit – український бренд сучасних світлотехнічних LED рішень, здатних зробити життя людей комфортнішим, яскравішим і безпечнішим. Вироби LEDsvit, які відрізняються екологічністю, суспільною та інфраструктурною корисністю, високою ефективністю і продуктивністю, охоплюють широку лінійку світлодіодних освітлювальних приладів для різного застосування. Світлодіодні лампи, трубки і світильники, світлодіодні прожектори та вуличні консольні LED-світильники від LEDsvit застосовуються в основному, декоративному та рекламному освітленні. Ознайомитись із сучасною продукцією LEDsvit можна за посиланням.

Для отримання консультації, оформлення заявки на купівлю світлодіодної продукції LEDsvit чи розробку проєкту LED освітлення, з пропозиціями про співпрацю та іншими питаннями звертайтесь за телефоном +380 (44) 337-81-65 або пишіть на info@ledsvit.com.ua.