LED освітлення - найкращий варіант зовнішнього освітлення

📆 16 / 05 / 2022

LEDsvit – український бренд сучасної світлодіодної продукції. Ми пишаємося нашими виробами, які допомогають зробити міста та села більш яскравими та екологічними. LEDsvit створює та впроваджує на сучасний ринок широкий спектр варіантів зовнішнього світлодіодного освітлення, щоб задовольнити найрізноманітніші потреби клієнтів.

Але коли ми говоримо про світлодіодне освітлення, що це насправді означає? І чому LED освітлення є найкращим варіантом для зовнішнього освітлення? Ось кілька речей, завдяки яким саме LED освітлення займає лідируючі позиції у зовнішньому освітленні.

  • Світлодіоди набагато екологічніші, ніж інші види освітлення. Насправді деякі дослідження показали, що світлодіодні лампи скорочують споживання енергії на цілих 80%.

  • Світлодіодні лампи холодніші на дотик. Традиційні лампи розжарювання виділяють до 90% власної енергії у вигляді тепла. Оскільки світлодіоди набагато енергоефективніші, вони виробляють дуже мало надлишкового тепла.

  • Світлодіоди не приваблюють комах. Комах приваблює ультрафіолетове світло, яке не випромінюють більшість вуличних світлодіодних світильників.

  • Світлодіодні ліхтарі вмикаються миттєво, без затримки на прогрівання.

  • Світлодіоди служать довше. Світлодіодні світильники високої якості, такі як ті, що ми розробляємо та впроваджуємо, можуть працювати до 60 000 годин і більше. Це до 25 разів довше, ніж традиційні варіанти.

  • Світлодіоди більш універсальні. Світлодіодне освітлення може бути спрямованим, тобто ви можете сфокусувати світло у певному напрямку або на конкретному об'єкті, а не висвітлювати весь простір.

Це лише деякі з причин, чому світлодіодне зовнішнє освітлення є найкращим варіантом для всіх. Зателефонуйте нам сьогодні і наш менеджер залюбки проконсультує щодо наших виробів та допоможе у підборі необхідного за Вашим проєктом освітлення.

Ознайомитись із сучасною продукцією LEDsvit можна за посиланням.

Для отримання консультації, оформлення заявки на купівлю світлодіодної продукції LEDsvit чи розробку проєкту LED освітлення, з пропозиціями про співпрацю та іншими питаннями звертайтесь за телефоном +380 (44) 337-81-65 або пишіть на info@ledsvit.com.ua.