Вітаємо з Днем Незалежності України!

📆 24 / 08 / 2023

Колектив LEDsvit вітає з найважливішим святом нашої держави – Днем Незалежності України!

Цей день не просто свято, не просто червона дата календаря. Цей день – прояв мужності, рішучості, свободи та духу українського народу.

Українська нація пройшла довгий шлях, щоб жити у вільній незалежній країні, на своїх землях, у своїх будинках. Але росія вирішила інакше, розв'язавши повномасштабну війну на території нашої країни, проти українського народу. Вирішивши, що українців не існувало і не повинно існувати. 

Саме сьогодні світ бачить, хто так українці. Це сильна, рішуча, квітуча нація, яка боронить свою країну, доводить всьому світу, що немає нічого неможливого, що треба боротися за свої права, за свою свободу. Треба діяти, говорити, вірити. Рішуче. До перемоги.

Сьогодні на полі бою нам доводиться захищати свій історичний вибір і право вільно жити на власній землі. І ми робимо усе, що можемо, щоб разом вистояти в цій війні за нашу свободу, за нашу незалежність, за те, щоб Україна жила і процвітала! Лише завдяки нашій щирій і постійній підтримці одне одного, завдяки згуртованості та увазі до ближнього ми обов’язково переможемо! Україна – це наша спільна боротьба! І буде наша спільна ПЕРЕМОГА!

Вічна слава усім, хто віддав життя за Україну! Вічна слава усім нашим захисникам та захисницям!
Слава Україні!