Реконструкція системи зовнішнього освітлення міста Тернополя

📆 23 / 11 / 2020

За результатами тендерної процедури "Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Тернополя 'Світло без ртуті'" світильники світлодіодні для зовнішнього освітлення LEDsvit виробництва ТОВ "ЕЛЕКТРОННІ ТЕХНОЛОГІЇ УКРАЇНИ" визнані такими, які відповідають усім Європейським та Українським нормам. Проєкт реалізується за кредитні кошти, отримані від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), тому до підрядника та обладнання були поставленні дуже високі вимоги.

З вересня цього року підрядник, ТОВ "СЕА Електротехніка", розпочав роботи за проєктом. Загалом в місті замінять більш ніж 1 500 ліхтарів з лампами ДРЛ та ДНаТ на світлодіодні світильники LEDsvit.

Всі нові освітлювальні прилади прийшли на заміну застарілим та неекологічним світильникам з ртутними лампами, котрі мали значно меншу енергоефективність порівняно з світлодіодними. Через ці ж причини зараз багато приватних та державних компаній переходять на освітлення з LED світильниками.

Усі нові та оновлені світлові точки входять до системи управління вуличним освітленням (СУГО) виробництва Компанії СЕА, завдяки чому система освітлення м. Тернопіль стане не тільки екологічною та продуктивнішою, а й більш надійною та економною.

Світлодіодні світильники українського виробника LEDsvit завдяки своїм відносно невеликим розмірам чудово виглядають на вулицях міста, гармонійно вписуються в ландшафтний дизайн парків. Загальна протяжність доріг Тернополя, яку освітлять за допомогою світлотехнічної продукції LEDsvit, складає 45 кілометрів.

Заміна ліхтарів має ще і соціальну вигоду, так як покращується освітлення на вулицях міста а це, в свою чергу, забезпечує безпеку та комфорт для водіїв та мешканців населеного пункту.

LEDsvit концентрує свої зусилля на виготовленні та впровадженні інноваційних технологічних рішень для вуличного та інтер'єрного освітлення, здатних зробити життя людей комфортнішим, легшим і безпечнішим.

Для отримання консультації, оформлення заявки на купівлю світлодіодної продукції LEDsvit чи розробку проєкту LED освітлення, з пропозиціями про співпрацю та іншими питаннями звертайтесь за телефоном +380 (44) 337-81-65 або пишіть на info@ledsvit.com.ua.